Visum afgewezen Filipijnen? U komt uit Suriname en u wilt op vakantie in Nederland?. U heeft een familielid of buitenlandse partner of echtgenoot op de Filipijnen uitgenodigd. Het visum kort verblijf is geweigerd. Uw visum advocaat kan bezwaar maken tegen de afwijzing van het visum.

 

Vind uw advocaat

 

De aanvraag voor het Schengenvisum wordt door de Nederlandse ambassade in Manilla beoordeeld. De behandeling van visumaanvragen is echter uitbesteed aan VFS Global.

 

Visum afgewezen Filipijnen

Als het visum is geweigerd, ontvangt u een schriftelijk besluit. Dit wordt ook wel een beschikking genoemd. In het besluit wordt kort aangegeven waarom uw Schengenvisum is afgewezen.

 

Bezwaar

Binnen 4 weken kunt u bezwaar instellen tegen de afwijzing van uw visumaanvraag. Visumaanvragen voor Filipijnen worden vaak afgewezen om de volgende redenen:

   Het doel en de omstandigheden van het voorgenomen verblijf zijn onvoldoende aangetoond;

   Het voornemen om tijdig terug te keren naar het land van herkomst kon niet worden vastgesteld;

   De informatie die verstrekt is met betrekking tot het doel van het verblijf is niet betrouwbaar;

 

Filipijnen vragen vaak een Schengenvisum aan om hun partner of echtgenoot in Nederland te bezoeken. Het contact is in veel gevallen online bestaan. Via het internet ontstaat er een relatie. Na vele uren met elkaar te hebben gespendeerd op Skype, Whatsapp, Facetime enz, is er behoefte om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Visumaanvragen van Filipijnen worden vaak afgewezen omdat er getwijfeld wordt aan de echtheid van de relatie.

Ook kunnen Filipijnen vaak hun inkomen niet bewijzen. Er is geen arbeidsovereenkomst op papier. Er zijn geen loonstroken. Vaak beschikken Filipijnen alleen over een werkgeversverklaring.

Uw visum advocaat kan u helpen met het instellen van bezwaar en het opstellen van een bezwaarschrift. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Formulieren:

Vragenlijst visum voor kort verblijf
Machtiging bezwaar Visa

 

Uw visum advocaat

Advocaat Noordzee
Cynthia Noordzee is oprichter en eigenaar van Noordzee Advocatenkantoor. Zij is als advocaat gespecialiseerd in visumzaken. Zij heeft als beslismedewerker bij de IND gewerkt. Cynthia heeft vele visumzaken in bezwaar en beroep tot een goed einde kunnen brengen.