Visum afgewezen buitenlandse partner

Visum van uw buitenlandse partner afgewezen? U heeft een lange afstandrelatie en wilt graag uw partner op bezoek laten komen. U heeft alle documenten aangeleverd. Het visum kort verblijf is ten onrechte geweigerd. Uw visum advocaat kan bezwaar maken tegen de afwijzing van het visum.

 

Vind uw advocaat

 

Uw buitenlandse partner kan niet naar Nederland afreizen

Door de afwijzing kan uw partner niet naar Nederland afreizen. Dat kan erg frustrerend zijn. U kunt elkaar namelijk alleen zien via een visum kort verblijf (Schengenvisum). Vaak wordt het visum ook aangevraagd om alvast kennis te maken met Nederland en de Nederlandse cultuur. Het aanvragen van een verblijfsvergunning is nog een te grote stap zijn. Het kan ook zijn dat uw partner nog niet het inburgeringsexamen buitenland heeft afgelegd voor de verblijfsvergunning.

Het is u nu niet duidelijk wat u nog kunt aanleveren om wel aan de eisen te voldoen.

Plannen om in Nederland te trouwen

U had graag door middel van het visum in Nederland willen trouwen. Door de afwijzing kan het huwelijk nu niet doorgaan.

 

Bijwonen bevalling

U bent zwanger en u wilt graag dat uw partner bij de bevalling van jullie kind aanwezig is.

 

Bezwaar

Binnen 4 weken kan bezwaar worden gemaakt tegen de afwijzing van het visum. Laat u bijstaan door een gespecialiseerde visum advocaat. Visumaanvragen voor buitenlandse partners worden vaak onterecht afgewezen om de volgende redenen:

  Het doel en de omstandigheden van het voorgenomen verblijf zijn onvoldoende aangetoond;

   Het voornemen om tijdig terug te keren naar het land van herkomst kon niet worden vastgesteld;

   De informatie die verstrekt is met betrekking tot het doel van het verblijf is niet betrouwbaar.

 

Kosten

U komt in veel gevallen in aanmerking voor een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand). Het doel van het visum hangt vaak samen met uw familieleven. Dit recht wordt beschermd door artikel 8 EVRM. Het visum is niet slechts bedoeld voor vakantie. Indien u onder de toevoegingsregeling valt, dan betaalt u mogelijk maar €145,- eigen bijdrage. Informeer naar de mogelijkheden.

 

030-2593423

  06-24414784

 

Hulp bij het maken van bezwaar en het opstellen van een bezwaarschrift? Neem contact op met uw visum advocaat. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Formulieren:

Vragenlijst visum voor kort verblijf
Machtiging bezwaar Visa

 

Uw visum advocaat

Advocaat Noordzee
Cynthia Noordzee is oprichter en eigenaar van Noordzee Advocatenkantoor. Zij is als advocaat gespecialiseerd in visumzaken. Zij heeft als beslismedewerker bij de IND gewerkt. Cynthia heeft vele visumzaken in bezwaar en beroep tot een goed einde kunnen brengen.

Advocaat Noordzee
Cynthia Noordzee is oprichter en eigenaar van Noordzee Advocatenkantoor. Zij is als advocaat gespecialiseerd in visumzaken. Zij heeft als beslismedewerker bij de IND gewerkt. Cynthia heeft vele visumzaken in bezwaar en beroep tot een goed einde kunnen brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.